Klassieke en Tan acupunctuur

Wat is Voetreflex-Plus

Voetreflex-Plus is een veilige, natuurlijke behandelwijze voor talloze klachten. Geschikt voor volwassenen, kinderen en baby's.

In, rond en op de voeten bevinden zich zones met drukpunten. Deze zijn verbonden met alle organen en systemen in het lichaam. Dit worden de reflex-zones genoemd. Reflexzones zijn behalve op de voeten ook te vinden op de handen, de oren en in het gezicht. Door de reflexzones te masseren, wordt de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd.  


De Plussen van Voetreflex-Plus

Deze staan  voor de effectieve toepassing van een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexzone massagetechnieken

De Westerse techniek behandelt de reflexzones op de voeten en gebruikt daarvoor een speciale duimtechniek. Deze methode is zeker effectief, maar door het toevoegen van de Chinese techniek krijg je het beste uit twee werelden. De technieken versterken elkaar waardoor er sneller resultaat geboekt word.

Bij de Chinese techniek worden de acupunctuurpunten en meridiaanbanen op de voeten, onderbenen en knieën (en soms de handen en onderarmen) gemasseerd. Deze methode kent daarbij tevens enkele speciale punten zoals het slapeloosheidspunt, diabetespunt en bloeddrukpunt.


Wat kan er met VoetreflexPlus

Een Voetreflex-Plus behandeling is altijd ontspannend.

VoetreflexPlus therapie zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt, zodat je je gelukkig en fit kan voelen. De massagetechnieken zorgen ervoor dat het zelfgenezend vermogen optimaal aan het werk kan. Met VoetreflexPlus kun je niet alleen je klachten verminderen, maar ook aan jezelf werken. Bijvoorbeeld door je lichaam te ondersteunen en je weerstand te verhogen.

De massagetechnieken zijn veilig en ook geschikt voor kinderen, ouderen en zwangeren (na de 12e week)

 

 


contact@podirosa.nl             

Sportveldstraat 35, 4112 KJ  Beusichem

M.H. Trompstraat 1, 3572 XS  Utrecht


06 - 24 47 09 91

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info