Klassieke en Tan acupunctuur

Wat is moderne Tan Acupunctuur

Dr. Tan's balansmethode Acupunctuur staat bekend om zijn onmiddellijke, krachtige effecten, vooral voor pijnbestrijding. 

Het directe effect van de balansmethode is een krachtige demonstratie van de manier waarop acupunctuur het lichaam stimuleert.  Meestal ervaren mensen direct verlichting van hun klachten tijdens de eerste behandeling. 

Pijn is een stagnatie van Energie (Qi) of Bloed (Xue). Dr. Tan’s Balans Methode is een eenvoudige, maar doeltreffende manier om deze stagnatie op te heffen. De methode zorgt voor snelle resultaten, zodat Energie of Bloed weer vrij kan gaan stromen. Hierdoor nemen pijn of klachten snel af. 

 

 


 

Er wordt bij deze methode vooral op armen/handen en benen/voeten geprikt. Soms op het hoofd.


Meer dan alleen pijnbestrijding. 

Dr. Tan's balansmethode is meer dan alleen pijnbestrijding. De balansmethode kan ook ingezet worden bij het herstel van de balans bij klachten als o.a. slapeloosheid, stress of burn-out klachten, chronische gewricht/spierpijn. 

Mocht je meer willen weten, neem dan contact met me op!Maak je geen zorgen! 

De meeste mensen vinden de naaldjes heel erg meevallen.  Dus maak je geen zorgen als je nog nooit een behandeling hebt gehad. De naalden worden meestal pijnloos ingebracht.

Vind je het toch nog eng zeg het dan even dan hou ik er rekening mee. 


 

Klassieke of moderne acupunctuur

Klassieke acupunctuur is gebaseerd op de bevindingen van de Gele Keizer en andere artsen en filosofen van zo'n 5000 jaar geleden. Al hun kennis samen is wat we nu als klassieke acupunctuur zien.  Er wordt een keuze gemaakt uit meerdere over het lichaam verspreide acupunctuurpunten voor het plaatsen van naalden. Er zijn veel ziektes, pijnen en onbalans mee te behandelen.

Acupunctuur is echter geen stilstaande wetenschap! Zo is de balansmethode van Dr. Richard Tan een moderne versie. De methode is gebaseerd op de traditionele leer, maar de behandeling is modern. Deze dr. Tan methode werkt snel, soms al direct. Hierdoor is het zeer geschikt  voor pijnbestrijding.  Zoals de naam al zegt is het ook wel degelijk een prima methode voor andere klachten.contact@podirosa.nl

Sportveldstraat 35, 4112 KJ  Beusichem

M.H. Trompstraat 1, 3572 XS  Utrecht

06 - 24 47 09 91

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info