Klassieke en Tan acupunctuur

Caroline (via WhatsApp):

"Ik weet niet hoe je het doet, maar voor het eerst sinds 2019 heb ik geen pijn in mijn arm. Ik kan zelfs een kopje van de 2e plank pakken zonder kreunen. En mijn eigen haar weer föhnen. Hier wordt je blij van!"

Saskia Sterkenburg:

"Ik heb al jarenlang last van eczeem en al het mogelijke al geprobeerd. Sinds ik bij Podirosa onder behandeling ben, heb ik er een stuk minder last van.    

Mareille is zeer professioneel maar ook heel toegankelijk waardoor het makkelijker wordt je gevoelens te uitten."

Alena Zherebetska: 

"I would like to thank Podirosa for such a good help that I have got with treatments. I have had chronic pain, used to have panic attacks and had a lot of tension in my whole body. After I met Mareille, who is very friendly and warm person and we started with treatments I felt better right after first appointment.

I was full of energy; my mood has changed for better and I have got a smile on my face. I had a feeling that I can accomplish just anything. After just couple of treatments my anxiety reduced and panic attacks didn’t happen so often anymore.  

In general, I like to visit Podirosa, because it’s just the best gift I can give myself. It helps me with deep relaxation and Mareille comes with very individual approach, always good vibe and positive energy."

A.C.  (regio Rotterdam): 

"De pijn klachten namen onder de duur van de behandeling al flink af.  Ik verbaasde me vooral hoe goed ik sliep na de sessies. 

Jammer dat je niet vaker in de buurt bent voor een behandeling.  

Mareille heeft een professionele houding. Ik voelde me serieus genomen en in goede handen."

Henriette:

"Ik vond jouw behandeling voor mijn pijnlijke knie goed! Ik heb er veel baat bij gehad en vond je erg vriendelijk. Fijn dat je bij mij thuis kwam voor de behandeling.  

Als ik weer iets heb bel ik je. Ik raad je zeker aan bij anderen."

Leny C.: 

"Enige tijd geleden ben ik bij Mareille geweest voor een behandeling. Mareille stelde me erg op mijn gemak en het was een fijne behandeling. Alles werd uitgebreid besproken en uitgelegd. Mijn darmen zijn weer gezond en in mijn hoofd is het een stuk rustiger.  

Mareille weet goed waar ze mee bezig is en verdiept zich in elk aspect."

Els: 

"Bij Mareille geweest voor een acupunctuur behandeling. Ze ging heel vakkundig te werk. Ik kon merken dat ze weet waar ze het over heeft. Gaf een goede uitleg en wist snel een diagnose te stellen. Ook de behandeling werd prima uitgevoerd. Een deskundige vrouw en een zeer vriendelijke benadering. Zal zeker terug komen als ik weer voor een acupunctuur behandeling kies."contact@podirosa.nl

Sportveldstraat 35, 4112 KJ  Beusichem

M.H. Trompstraat 1, 3572 XS  Utrecht


06 - 24 47 09 91

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info